More

  Nieuwe single mét videoclip van WIM – ‘We komen er’

  -

  De Leuvense rapper WIM is al sinds 1997 actief in de Vlaamse rapmuziek, maar nu doet hij dat ook met zijn eigen soloproject. Eerder verschenen reeds de singles ‘Ventileren’ en ‘Bodem’. Vandaag zet hij ons aan het dansen op ‘We komen er’.

  Wim Vercruysse is geen onbekende binnen de Vlaamse rapscene. De Leuvense rapper maakte reeds drie albums met liveband PhilliBustasPLUS en drie albums als PhilliBustas. Begin dit jaar koos de man voor een solocarrière, die hij met single ‘Ventileren’ leven inblies. De song die klonk, zoals de betere oldskool rap, boordevol harde teksten. Opvolger ‘Bodem’ toonde een andere kant van zijn solomuziek, die op een zachtere beat galoppeerde.

  Nu is WIM er met een nieuwe single. Op het moment dat Vercruysse ‘We komen er’ schreef was er nog geen sprake van corona of lockdown. Toch klinkt de song vandaag erg toepasselijk en herkenbaar. Het nummer is dan ook een ode aan werkers en doorzetters. Van dromen doelen maken is het motto. 

  Voor de videoclip werden fans opgeroepen om een video in te sturen en dat deden ze massaal. WIM kreeg zo’n 100 filmpjes binnen via sociale media. Zo komen we er, allemaal samen. De clip is van de hand van Leuvenaar VUORI. Een erg catchy track, met een refrein dat je nog even mee zal zingen. Deze blijft hangen. Dat doet het beste vermoeden voor zijn aankomende EP ‘EXTRA. Dat zal een solo tweeluik zijn en komt binnen enkele maanden uit.

  ‘We komen er’ is vanaf vandaag overal te streamen.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie