More

  Nieuwe single ‘Holy’ van Odeum: de roze bril der liefde

  Advertentie

  -

  We brengen je vandaag een fijne track om de kerstvakantie mee in te duiken. Het Brusselse duo Odeum bracht vandaag hun nieuwste single ‘Holy’ uit. Het is onze Must Discover. 

  We lieten je vlak voor de zomer reeds kennis maken met Odeum. De band rond Tijl Lenaerts en Thars Brisaert bracht toen debuutsingle ‘So Thank You’ uit. In september volgde de tweede single ‘By Myself’. Tweemaal wist het duo te vertederen met hun sterk geschreven popsongs. De bandnaam die staat in het oud-Grieks voor ‘muzikaal theater’, iets wat de heren tijdens hun liveshows ook pogen te brengen.

  Roze bril der liefde

  Vrijdag bracht het duo hun derde wapenfeit ‘Holy’ uit. Het lied gaat over de hardste, meest extreme vorm van liefde. In ‘Holy’ wordt beschreven hoe liefde voor een persoon zo sterk kan zijn dat je hem of haar heilig verklaart. Het grote nadeel hieraan is dat je blind wordt voor alle negatieve dingen die je geliefde omvat. De song opent met enkele gitaarklanken en de aangename stem van Brisaert. Odeum weet opnieuw een erg fijne poptrack voor te schotelen, alleen zijn we niet helemaal overtuigd van dat laatste refrein. Het klinkt, wat ons betreft, nét iets te benauwd.

  Ze komen er wel, daar zijn we zeker van. Het tweetal werd ook geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. In dat kader spelen ze op 15 februari in Nosta, Opwijk. Check zeker hun Instagram en hun gloednieuwe website odeumtheband.com.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer