More

  Nieuwe single Bazart – ‘Maanlicht’: Ontdek de volgende hit van Bazart

  Advertentie

  -

  De heren van Bazart zijn er weer met gloednieuwe muziek. Het is het eerste nieuwe werk na de release van hun tweede album ‘2’ in 2018. Binnenkort verschijnt de deluxe versie ervan.

  Bazart is niet meer weg te denken uit de Belgische muziek. Hun debuutplaat ‘Echo’ katapulteerde de band naar de roem. In 2018 brachten ze opvolger ‘2’ uit, die hun status alleen maar bevestigde. Dat Vlaanderen in zwijm viel voor de band, bewezen hun gesmaakte passages in het Antwerpse Sportpaleis en talloze festivals. Frontman Mathieu Terryn die zag je de laatste weken ongetwijfeld ook op televisie, in quiz ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

  Met ‘Maanlicht’ brengen de heren een gloednieuwe single. Voor fans van het eerste uur klinkt het nummer misschien bekend gezien het zijn vuurdoop kreeg tijdens het allereerste Sportpaleis concert van Bazart. Het zou één van de gedoodverfde singles worden op Bazart’s 2de album, maar de band kreeg het nummer maar niet in de juiste plooi. Afgelopen zomer werd de track opnieuw opgevist, uit elkaar gehaald en opnieuw in elkaar gedraaid, en nu klopte het plots wel. Met ‘Maanlicht’ brengen de heren een track met een groot hit-potentieel. De track doet ons spontaan denken aan ‘Goud’. Poëtische genialiteit in een dansbaar jasje. De song heeft enkele luisterbeurten nodig om zich in het gehoor te nestelen, maar wordt al snel onweerstaanbaar. Bazart heeft ongetwijfeld een nieuwe hit te pakken.

  Op 29 november verschijnt de deluxe uitgave van album ‘2’, inclusief nieuwe single ‘Maanlicht’.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer