Nieuwe release van Belau

Deze Hongaarse band neemt je mee op een trip door je eigen ziel. Het duo brengt een combinatie van elektronische muziek en chillwave. Laat je leiden door hun unieke sound en maak de reis van je leven.

 

Het verhaal achter hun nieuwe single ‘breath’

Dit liedje neemt je daalt af in je eigen gedachten met als bedoeling je innerlijke rust te vinden. Dat merk je ook al meteen in de intro die ietwat zweverig is. De rustige beats en de aangename zangstem laten je meteen tot rust komen. Ook de video is het zeker waard om eens te bekijken, maar dat moet je vooral zelf ontdekken.

Toekomstplannen

Deze band won de prijs album of the year (hongaarse grammy award) en stond 150 keer voor een publiek in 2 jaar. Daarvoor reisden ze door 21 landen, een droom die in vervulling ging.

In november dit jaar gaan ze in Duitsland optreden en ergens in februari of maart reizen ze naar Frankrijk, Nederland en ja ook België. Zeker iets om naar uit te kijken! Nog iets om naar uit te kijken dit jaar is de release van 2 gloednieuwe songs van dit geniale duo.

Volg voor meer
RECENSIES OVERZICHT
Belau - Breath
nieuwe-release-van-belau"Breath" Deze Hongaarse band neemt je mee op een trip door je eigen ziel. Het duo brengt een combinatie van elektronische muziek en chillwave. Laat je leiden door hun unieke sound en maak de reis van je leven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in