More

  Nieuwe namen voor ‘Les Nuits’ Botanique 2020: o.a. Celeste en Joan As Police Woman

  Advertentie

  -

  Het voorjaarsfestival Les Nuits van concertzaal Botanique heeft vandaag een heleboel nieuwe namen aangekondigd. Zo zijn o.a. Celeste, Joan As Police Woman en Watchoutforthegiants toegevoegd aan de affiche.

  Botanique heeft vandaag een heleboel namen aangekondigd voor voorjaarsfestival Les Nuits 2020. Een heleboel namen die ongetwijfeld voor muzikale pracht zullen zorgen. Neem nu Squarepusher, die naast co-idm-pioniers, Plaid op 8 mei in de Chapiteau zal staan. Of dandy deluxe Baxter Dury, na zovele jaren nog steeds op het toppunt van zijn kunnen, en in concert te zien op 2 mei. Of Joan As Police Woman, de vrouw die al met de allergrootsten mocht samenwerken, en met nieuw en oud werk tijdens een uitzonderlijk lang concert de fans verwent. En dan is er nog Oostenrijks ambienticoon Fennesz, waarvoor de Kerk van Laken uitzonderlijk zijn deuren opent op 24 mei. De Zweedse componiste/producer Kali Malone is ook van de partij.

  Aanstormend talent mag niet ontbreken in deze aankondiging voor Les Nuits. Van de soulzangeres Celeste wordt op 1 mei in Orangerie heel veel verwacht, naast de IJslandse electro-popartieste JFDR, die dezelfde avond in onze Grand Salon speelt. Julien Granel imponeerde overal in het voorprogramma van Angèle, nu mag hij de affiche van Aloïse Sauvage aanvullen op 8 mei, terwijl de Venezolaans-Franse La Chica Zuid-Amerikaanse, geëngageerde alternatieve pop zal spelen op 9 mei in een gedeelde line-up met Mayra Andrade. Dinos komt dan weer over de Orangerie gedonderd met poëtische straatrap.

  Op Les Nuits 2020 wordt het 25-jarig bestaan van het Brusselse label 62TV Records gevierd, dat afzakt met zijn drie nieuwe signees: Jawhar, Watchoutforthegiants en Philemon. Het hoofdstedelijk r&b-duo Juicy trommelt dan weer een heel orkest op voor een bijzondere avond in ons Museum, terwijl Annabel Lee, SOROR en Milk TV op 10 mei in onze Rotonde allemaal nieuw materiaal voorstellen. Millionaire vervolledigt deze aankondiging.

  Alle informatie via www.botanique.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer