More

  Nieuwe namen voor Balaton Sound: Lost Frequencies, Steve Aoki en DJ Snake

  Advertentie

  -

  Balaton Sound maakt een tweede golf namen bekend voor deze zomer. Onder meer DJ Snake, Lost Frequencies, Steve Aoki, Banks en Paul van Dyk vullen het affiche aan. Eerder was al de komst bevestigd van onder andere Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike en Don Diablo. Het vijfdaagse Hongaarse festival aan het Balatonmeer vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 juli.

  De 2020-editie brengt weer een stevige selectie elektronische acts naar het Balatonmeer. Vanuit België is dj-producer Lost Frequencies toegevoegd aan de line-up. Ook wereldsterren als Paul van Dyk, Steve Aoki en DJ Snake maken hun opwachting. Laatstgenoemde sluit op de laatste dag de Main Stage af.

  Niet enkel elektronische muziek

  De urban scene wordt deze zomer vertegenwoordigd door onder meer de Amerikaanse rapper JPEGMafia, singer-songwriter Banks en het Nederlandse garage-duo Moksi. Een eigen elektronische sound mogen we verwachten van onder andere Mind AgainstDillon FrancisCarnage, SaymynameRodriguez Jr en Jan Blomqvist & Band. In de underground hoek zijn techno- en house-acts als Pan-PotPatrick ToppingArchie Hamilton en Reinier Zonneveld aangekondigd.

  De unieke locatie aan het Balatonmeer, de relaxte sfeer en de luxe VIP-ervaringen maken Balaton Sound één van Europa’s populairste zomerfestivals. Ieder jaar trekken duizenden Belgen naar het Balatonmeer voor een festival en vakantie in één. Een heuse Belgische camping, een Belgian Stage en een directe festivaltrein vanuit Gent en Brussel doen het Balatonmeer even aanvoelen als België. Vijfdaagse early bird tickets zijn nog tot vrijdag 14 februari te koop voor 215 euro via www.balatonsound.nl.

  Alle namen tot nu toe:

  Woensdag 8 juli
  MARTIN GARRIX
  DON DIABLO
  BANKS
  CARNAGE
  LOCO DICE
  PAN POT
  JPEGMAFIA
  MATOMA
  MOKSI
  REINIER ZONNEVELD live
  JULIAN JEWEIL

  Donderdag 9 juli
  DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
  STEVE AOKI
  JONAS BLUE
  DEBORAH DE LUCA
  MEDUZA
  MIND AGAINST

  Vrijdag 10 juli
  KYGO
  LOST FREQUENCIES
  HALOTT PÉNZ
  SALVATORE GANACCI
  MODESTEP live
  ILARIO ALICANTE
  SAYMYNAME

  Zaterdag 11 juli
  ROBIN SCHULZ
  VINI VICI
  PAUL VAN DYK
  DANNY TENAGLIA
  SIGALA
  MAJKA
  JAN BLOMQVIST & BAND
  BLASTOYZ

  Zondag 12 juli
  DJ SNAKE
  JAX JONES live
  DILLON FRANCIS
  ZHU
  WELLHELLO
  LOUD LUXURY
  HERNAN CATTANEO vs NICK WARREN
  RODRIGUEZ JR.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer