More

  Nieuwe namen Cactusfestival: White Lies, The Tallest Man on Earth, Hot Chip en Compact Disk Dummies

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Het Brugse stadsfestival Cactusfestival voegde vandaag nieuwe namen toe aan zijn affiche. Zo zullen White Lies, The Tallest Man on Earth, Hot Chip en Compact Disk Dummies te zien zijn in het Minnewaterpark. 

  Maandag ging de ticketverkoop van het Brugse Cactusfestival van start, vandaag laat het festival opnieuw van zich horen: met White Lies, The Tallest Man on Earth, Hot Chip en Compact Disk Dummies worden nog eens vier mooie namen toegevoegd aan de line-up.

  Sterke Belgische affiche

  White Lies maakte zich een decennium geleden onsterfelijk met hitalbum ‘To Lose My Life’. Ze vieren hun tinnen jubileum op zondag 12 juli op Cactusfestival. Vorig jaar zorgde de Zweedse singer-songwriter The Tallest Man on Earth voor beklijvende concerten in zowel AB, De Roma als Vooruit. Dit jaar komt hij terug naar Cactusfestival voor een exclusief zomerconcert op zondag 12 juli.

  Op vrijdag 10 juli breng je maar beter je dansschoenen mee, want dan bouwen de Britse band Hot Chip en de Kortrijkse broers van Compact Disk Dummies een feestje in het Minnewaterpark. Eerder voegde het festival reeds een heleboel sterke Belgische acts toe. Zo zullen ook Balthazar, Black Box Revelation, Het Zesde Metaal, Zwangere Guy en Eefje de Visser te zien zijn in Brugge. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

  Cactusfestival 2020 van 10 tot 12 juli, Brugge. Tickets & Info: cactusfestival.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie