More

  Nieuwe muziek NAO (ft. SiR) – ‘Make It Out Alive’

  Advertentie

  -

  Voor Britse soul en R&B jongeling NAO is het nog maar twee jaar geleden dat ze doorbrak met monsterhit ‘Firefly’, samen met Mura Masa. Datzelfde jaar volgde debuutplaat ‘For All We Know’, nu brengt ze de smaakvolle single ‘Make It Out Alive’ uit. Na ‘Another Lifetime’ de tweede single van haar nog uit te brengen tweede album.

  Rust lijkt ze niet te kennen, de Britse NAO. Ze valt het best te beschrijven als een combinatie van soul, R&B, funk en elektronica. Afgelopen festivalzomer maakte ze nog een felgesmaakte passage op Rock Werchter. NAO heeft intussen aangekondigd dat haar tweede album afgewerkt is, een albumtitel houdt ze voorlopig nog geheim.

  ‘How do you make it out of here?’

  Het nummer zou een opsomming zijn van de inhoud van haar tweede album: “Ik ging mijn late 20 in en alles ging in een stroomversnelling; relaties, werk, mijn thuissituatie, werkelijk alles. Ik was verdwaald en moest werkelijk vragen: hoe geraak ik hier uit?”.

  Onlangs bracht NAO single ‘Another Lifetime’ uit, met ‘Make It Out Alive’ geeft ze alvast een tweede nummer van haar tweede album prijs. NAO’s herkenbare stem, heerlijke soulness, R&B-elektronica en de samenwerking met SiR doen ‘Make It Out Alive’ erg smaken. Weer een erg fijne song van NAO.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer