More

  Nieuwe kookwedstrijd ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’, opvolger van ‘Mijn Pop-uprestaurant’ vanaf voorjaar 2020 op VTM

  Advertentie

  -

  Je hebt het misschien ook net gezien. Zonet toonde VTM de oproep voor een gloednieuwe kookwedstrijd, in opvolging van ‘Mijn Restaurant’. Het programma zal een iets andere formule hanteren, maar toch zullen verschillende tijdelijke restaurant in verschillende steden de deuren openen.

  In 2008 viel Vlaanderen massaal voor ‘Mijn Restaurant’. Zes jaar later was er ‘Mijn Pop-uprestaurant’. In het voorjaar van 2020 steekt VTM de moeder aller kookwedstrijden in een nieuw en culinairder kleedje. In ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ nemen gepassioneerde hobbykokduo’s het tegen elkaar op in de strijd om de eerste plaats. Die prijs verdienen ze niet zomaar. De duo’s zullen in verschillende fases moeten bewijzen wat ze in hun mars hebben en zo de jury én een publieksjury van kijkers overtuigen.

   

  In een eerste deel van de wedstrijd, de ‘Mijn Keuken’-fase, bewijzen de duo’s zich in hun eigen keuken thuis met een zelfgekozen driegangenmenu tegenover elkaar én tegenover een jury van topchefs. De duo’s die de eerste selectie overleven, openen vervolgens gedurende enkele weken een tijdelijk restaurant in verschillende steden, waarin een publieksjury van kijkers mag komen proeven van hun kookkunsten: de ‘Mijn Restaurant’-fase. Slechts 1 duo mag zich aan het einde van de rit het beste hobbykokduo van Vlaanderen noemen.

  In ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ staat de passie voor koken en lekkere gerechten centraal. De hobbykokduo’s staan zélf achter de kookpotten en krijgen de mogelijkheid om in hun tijdelijk restaurant hun culinair talent te tonen aan het grote publiek. Nu rest nog de vraag of we binnenkort Peter Goossens, Gert Verhulst, Sergio Herman en presentatrice Evi Hanssens op het scherm zullen zien. Daarover ongetwijfeld binnenkort meer.

  Wie het nu al voelt kriebelen en zijn/haar passie voor koken wil tonen, kan zich inschrijven via vtm.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer