More

  Nieuwe iPhone SE (2020) te koop vanaf 489 euro

  Advertentie

  -

  Apple heeft zopas de nieuwe iPhone SE onthuld. Dat is de goedkoopste iPhone in de Apple-familie. Het toestel heeft het uiterlijk van de iPhone 8, maar is intern gloednieuw. 

  We schreven eerder al dat de iPhone SE op komst was. Dat is nu ook uitgekomen, nu Apple het toestel onthuld heeft. De nieuwe iPhone SE heeft hetzelfde design dat je al kent van de iPhone 8 en 7. Zo beschikt het over een ‘normaal’ scherm zonder notch. Intern is er wel heel wat veranderd. 

  Lees verder onder de video.

  Terwijl de iPhone 8 over een A11 processor beschikt, krijgt de nieuwe iPhone SE een A13-chip, dat is zelfde als in de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Om de kosten te drukken en het toestel aan een lagere prijs op de markt te kunnen zetten, moest Apple wel snijden in enkele functies die op de nieuwste en duurste toestellen te vinden zijn. Zo is er geen Face ID, maar wel Touch ID (vingerafdruksensor).

  Ook beschikt het toestel over slechts één camera langs de achterkant, terwijl de iPhone 11 er bijvoorbeeld over twee beschikt. Het gaat om een 12 MP camera. Video kan je maken in 4K-kwaliteit. De accuduur zou gelijkaardig moeten zijn als op de iPhone 8. Tevens zal draadloos opladen mogelijk zijn. 

  Beschikbaar vanaf 489 euro

  De iPhone SE komt in drie kleuren: zwart, wit en rood. Met een prijskaartje van ‘slechts’ 489 euro is het de goedkoopste nieuwe iPhone. Je krijgt daarvoor 64 GB geheugen. De iPhone SE is tevens beschikbaar in 128 en 256 GB. Je kan hem vanaf vrijdag 17 april bestellen.

  © Apple
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer