More

  Nieuw seizoen van ‘De Luizenmoeder’ in 2020

  Advertentie

  -

  VTM kondigde vandaag aan dat vanaf januari een nieuw seizoen van de succesvolle comedyreeks ‘De Luizenmoeder’ op het scherm zal verschijnen. Vanaf 8 januari, 10 weken lang op VTM.

  Veel te veel regels, vreemde gedragscodes, een stevige portie ouderparticipatie en volwassenen die zich gedragen als kleine kinderen: Lynn Van Royen werd vorig jaar ondergedompeld in de wondere wereld van de basisschool De Akker én werd prompt gebombardeerd tot ‘luizenmoeder’. Het eerste seizoen van de reeks werd gevolgd door gemiddeld 866.000 kijkers.

  Het nieuwe schooljaar in basisschool ‘De Akker’ is aangebroken en alle vertrouwde gezichten verzamelen zich weer op de speelplaats. Hannah (Lynn Van Royen) is gepromoveerd tot klassenmoeder en zet hiermee het wankele evenwicht in de schoolplein-ouderhiërarchie weer op scherp. In dit tweede seizoen van De Luizenmoeder introduceert de directie een nieuw veiligheidsbeleid, ontstaat er commotie rond de kerstviering en het paasfeest, zorgt een klimaatactie voor de nodige opschudding en neemt juf Chantal (Katelijne Damen) na jaren trouwe dienst, afscheid van De Akker.

  © VTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer