More

  Nieuw seizoen ‘Stranger Things’ (S4) komt in 2022 op Netflix: nieuwe teaser uitgebracht

  © Netflix

  Nieuw seizoen ‘Stranger Things’ (S4) komt in 2022 op Netflix: nieuwe teaser uitgebracht

  -

  Het is al erg lang wachten op het vierde seizoen van Stranger Things. Netflix bracht zopas een nieuwe teaser uit en onthulde dat het nieuwe seizoen in 2022 op het scherm komt.

  In juli 2019 verscheen verscheen het derde seizoen van Netflix Original Stranger Things. Sindsdien was het voor fans van de sci-fi reeks wachten op nieuwe afleveringen. Dat komt grotendeels door de pandemie. Zo lagen de opnames een tijdlang stil.

  Eerder maakte acteur Finn Wolfhard bekend dat de reeks pas in 2022 op het scherm zou komen. Dat nieuws werd nu ook bevestigd door Netflix in een nieuwe teaser. Acteur Gaten Matarazzo vertelde eerder al aan People dat Stranger Things 4 in februari 2020 in productie ging, maar dat de opnames pas in november 2020 hervat werden. Volgens Matarazzo duren de opnames langer dan gewoonlijk. Dat belooft, want productie van de reeks duurt gemiddeld gezien al vrij lang. Zo werd het derde seizoen tussen eind april 2018 en midden november 2018 gefilmd. Acteur David Harbour – Jim Hopper in de reeks – onthulde aan Digital Spy, dat de opnames in augustus aflopen.

  Spoiler-alert: lees niet verder, indien je S3 nog moet bekijken.

  Hopper in Rusland?

  Het vorige seizoen van Stranger Things leek te eindigen met de dood van politiebaas Jim Hopper bij het sluiten van het portaal. In een teaser die we begin 2020 te zien kregen, blijkt Hopper nog in leven, hetzij in een strafkamp in Rusland.

  In mei kregen we een nieuwe teaser te zien, waarin Eleven voor het eerst opdook. In de nieuwe teaser zien we de volledige cast voor het eerst terug. Het ziet ernaar uit dat de reeks nog spannender wordt dan ooit. Bekijk de teaser hieronder.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer