More

  Nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’ en nieuwe programma ‘Petit Chateau’ vanaf 26 augustus bij Play5

  Advertentie

  -

  De Meilandjes keren binnenkort terug naar het scherm. Ontkurk de wijn al maar want vanaf 26 augustus is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland te bekijken op Play4. 

  Sla je voorraad wijn maar in, want het is bijna tijd om te ‘wijnen wijnen wijnen’! De leukste familie van de Lage Landen is terug met een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Play5 brengt ook het gloednieuwe Petit Chateau, waarin je de avonturen van Maxime en Montana Meiland kan volgen.

  In het vijfde seizoen van Chateau Meiland krijgt de familie slecht nieuws over hun nieuwe woning. Het perceel dat ze hebben gekocht mag niet volledig gebruikt worden: hun plannen komen niet overeen met het bestemmingsplan van de gemeente. Op het terrein zijn er drie gebouwen, maar alleen het originele woonhuis mag worden bewoond. Hierdoor mag de familie niet permanent in het kantoorpand en verbouwde gastenverblijf wonen. Familie Meiland besluit daarom weer op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Daarnaast zie je ook hoe de familie afscheid moest nemen van hun zieke hond Bommel en hoe Maxime onthulde dat ze opnieuw zwanger is.

  Het nieuwe programma Petit Chateau volgt na Chateau Meiland en daarin gaan Maxime en Montana Meiland langs bij jonge gezinnen die een kindje verwachten, maar die door omstandigheden niet in staat zijn de babykamer op tijd op orde te krijgen. Wanneer de ouders op hotel zijn, gaan de zussen aan de slag: zo steken ze soms zelf bepaalde decoraties in elkaar of geven ze accessoires een eigen touch. Maxime en Montana toveren in een handomdraai de babykamer om tot een ‘babychateau’!

  ‘Chateau Meiland’, vanaf 26 augustus om 20u30 op Play5, ‘Petit Chateau’, vanaf 26 augustus om 21u25 op Play5.

  BronPlay5
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer