More

  Nieuw personage Kato in ‘Familie’ komt liefdesleven Raven (Aaron Blommaert) overhoop halen

  © VTM

  Nieuw personage Kato in ‘Familie’ komt liefdesleven Raven (Aaron Blommaert) overhoop halen

  -

  Morgen, op woensdag 13 oktober, maakt een nieuw gezicht zijn intrede in VTM-soap Familie. Een vriendin van Louise komt het liefdesleven van Raven overhoop gooien en zal zo misschien tussen Louise en Raven komen te staan.

  Het lijkt er al een tijdje op dat Louise (Charlotte Sieben) en Raven (Aaron Blommaert) een koppel zullen vormen in VTM-reeks Familie. Al zou dat de komende afleveringen niet van een leien dakje te lopen, want Kato – een vriendin van Louise – raakt al snel geïntrigeerd door Raven. Kato en Louise kennen elkaar van op wereldreis en de twee werden al snel beste vriendinnen en soulmates. Al zou Kato dus misschien het liefdesleven van haar beste vriendin kunnen boycotten. Woensdag duikt ze op tijdens een date tussen Raven en Louise, net op het moment dat de twee open kaart zouden spelen tegen elkaar.

  © VTM

  Overweldigd door personages en verhaallijnen

  Kato Vermeersch zal gespeeld worden door de Brusselse Alix Konadu. Ze speelde eerder al mee in De Regel van 3S, Loslopend Wild en in verschillende theatershows. “Op mijn eerste draaidag eind juni was ik een beetje overweldigd door de vele personages en complexe verhaallijnen”, vertelt actrice Alix Konadu.

  “Yanni Bourguignon is mijn peter op de set en heeft me bij elke stap begeleid. Hij was er bij mijn kennismakingsgesprek, kwam naar de set voor mijn eerste draaidag en ook vandaag kan ik nog steeds voor alles bij hem terecht. Ondertussen heb ik mijn draai helemaal gevonden en vind ik het enorm tof om in de huid van Kato te mogen kruipen. Mijn personage zal zeker op amoureus vlak nog voor heel wat boeiende wendingen zorgen!”

  Bekijk de eerste scènes van het nieuwe personage Kato

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie