More

  Nieuw op Play4 en Streamz: ‘Nonkels’ met Wim Willaert, Jelle De Beule en Rik Verheye

  © Play4

  Nieuw op Play4 en Streamz: ‘Nonkels’ met Wim Willaert, Jelle De Beule en Rik Verheye

  -

  Er is weer een nieuwe Vlaamse reeks te bekijken op Streamz. Nonkels is een comedyreeks met onder andere Wim Willaert, Jelle De Beule, Isabelle Van Hecke en Rik Verheye. De fictiereeks gaat in première op Streamz en komt later naar Play4.

  Jelle De Beule, Rik Verheye en Koen De Poorter hebben een nieuwe fictiereeks geschreven. In Nonkels wordt het leven van de drie West-Vlaamse broers overhoop gegooid wanneer een Afrikaanse vluchteling plotseling voor de deur staat. Eenzaat Pol (Wim Willaert) woont in het ouderlijk huis. In de fermette daarnaast woont Luc (Jelle De Beule) samen met zijn pinnige vrouw Carine (Isabelle Van Hacke). De twee woonsten staan in de schaduw van de villa van ondernemer Willy (Rik Verheye) en zijn jongere vrouw Delphine (Emilie De Roo).

  De rust in het West-Vlaamse wijkje wordt verstoord wanneer de Afrikaanse vluchteling Innocent Dipanda (Blaise Alfonso) onaangekondigd bij Luc voor de deur staat. Luc had de voormalige pennenvriend van zijn dochter Anke (Silke Thorrez) immers zelf meermaals geschreven – vanop een veilige 6000 kilometer in vogelvlucht – dat hij altijd welkom was bij zijn tweede familie in België. Maar zoals Luc veel te laat verheldert, betekent “Welkom” in onze cultuur “Welkom, maar het moet ook een beetje passen”.

  Nonkels is vanaf 29 april beschikbaar op Streamz en is in mei ook te zien op Play4.

  BronPlay4
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer