Nieuw op Netflix: ‘Narcos’ en horror-camgirl in ‘Cam’

Netflix is ongeveer iedere week goed voor nieuwe, sterke films en series. Ook deze week is dat niet anders. We krijgen een spin-off van het populaire Narcos, namelijk Narcos: Mexico en een psychologische-horrorfilm over de identiteitsdiefstal van een camgirl. 

Narcos: Mexico

https://www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

De afgelopen drie seizoenen konden we het reilen en zeilen van Pablo Escobar volgen, ondertussen is die verhaallijn helemaal afgelopen. Netflix besloot daarom, om de grens over te steken naar Mexico. Narcos: Mexico draait om politieagent Félix Gallardo die zich weet op te werken tot leider van een Mexicaans drugskartel. Het belooft een nog beter seizoen te worden dan de drie voorgaande.

Cam

Cam speelt slim in op ieders nachtmerrie: online identiteitsdiefstal. Alice (gespeeld door Madeline Brewer) is een gemotiveerde online camgirl, die haar online-, en offline leven zoveel mogelijk gescheiden probeert te houden. Tot ze op een dag aanmeldt op haar camsite en merkt dat ze vervangen is door een dubbelganger, die Alice haar grenzen ver te buiten gaat. Cam is een sterke psychologische horror-thriller, die je moet bekijken. Op Rotten Tomatoes kreeg de film zelf een 94% en won reeds verschillende prijzen.

Narcos: Mexico en Cam zijn vanaf 16 november beschikbaar op Netflix. Meer informatie: netflix.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in