More

  Nieuw op Netflix: deze films en series maken februari nu al een stuk leuker!

  Advertentie

  -

  Een gloednieuwe maand staat voor de deur, en dat betekent maar één ding: een verse dosis aan films, series en documentaires die hun intrede doen op Netflix! Februari belooft een boeiende mix van entertainment te worden, en wij hebben speciaal voor jou de hoogtepunten op een rijtje gezet.🎬🍿

  Films

  Players – 14 februari

  Een groep vrienden heeft samen een boek vol versiertrucs samengesteld, dat ze ook regelmatig gebruiken. Maar wanneer een van de vrienden, Mack (gespeeld door Gina Rodriguez), de charmante Nick Russell (gespeeld door Tom Ellis) ontmoet. Komt de groep in actie. Mack verlangt namelijk naar meer dan alleen een gezellige avond. Hierdoor start de groep een doordacht plan om Mack in contact te brengen met de juiste partner.

  Mea Culpa – 23 februari

  In deze erotische thriller verdedigt een jonge advocate een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord. Ze raakt volledig in de ban van haar cliΓ«nt. En terwijl het bewijs zich opstapelt, worden haar gevoelens voor hem alleen maar sterker.

  Series

  One Day – 8 februari

  In deze romantische dramaserie zien we de ontmoeting van twee studenten op 15 juli 1988, waarna er een diepgaande vriendschap ontstaat. Gedurende twintig jaar lang volgt de serie het duo steeds op die bewuste 15e juli.

  Warrior – 16 februari

  Meer dan vijftig jaar geleden bedacht de Amerikaanse acteur Bruce Lee en televisieserie, die pas in 2019 het licht zag. De Chinese vechtsportmeester Ah Sahm (gespeeld door Andrew Koji) reist naar San Fransisco om zijn vermiste zus te vinden. Maar nog voordat hij haar heeft gevonden, raakt Ah Sahm verwikkeld in een levensgevaarlijke bendeoorlog.

  Avatar: The Last Airbender – 22 februari

  In de nieuwe live-action serie, wordt het verhaal van de befaamde animatieserie “Avatar: The Last Airbender” tot leven gebracht. Terwijl de Vuurnatie de wereld wil veroveren, vinden twee jongeren een jongen bevroren in het ijs. Wanneer de jongen ontwaakt, blijkt hij de Avatar te zijn, de enige persoon die in staat is om de Vuurnatie tegen te houden.

  Ook deze films en series zijn vanaf februari te zien:

  • Love is Blind, seizoen 6 – 14 februari
  • The Vince Stapless Show – 15 februari
  • Lover, Stalker, Killer – 9 februari
  • Einstein and th Bomb – 16 februari
  • Orion and the Dark – 2 februari
  • Luz: The Light of the Heart – 7 februari
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer