More

  Nieuw nummer van Weezer: ‘Hero’

  -

  Vandaag werd onze quarantaine opgevrolijkt door het nieuwe nummer ‘Hero’ van de Amerikaanse rockband Weezer. Het bevat sterke gitaren en laat je helemaal uit de bol gaan.

  ‘Hero’ is een nummer van hun aankomende album ‘Van Weezer’. Dat stond gepland voor 15 mei, maar bij de aankondiging van het nieuwe nummer hebben ze ook laten weten dat de release van het album verlaat zou worden. Wanneer is nog niet geweten. Om de teleurstelling wat draaglijker te maken, belooft de band ons nog meer muziek en nog enkele verrassingen deze week 

  Blad papier

  De videoclip van ‘Hero’ toont allemaal mensen die een blad papier doorgeven. Dat doen ze allemaal van bij hun thuis, in quarantaine. Op het einde van de videoclip kan je de brief lezen. Er staat een bedankje in voor alle mensen die iets bijdragen tijdens deze lockdown. Ze bedanken iedereen die blijft werken en iedereen die zijn steentje bijdraagt door donaties. Natuurlijk is er ook een extra bedankje voor alle zorgverleners die het in deze periode extra zwaar hebben. Het nummer is verder ook opgedragen aan alle dagdromers die thuiszitten, degenen die afstuderen via Zoom, de zuurdesembakkers en mensen met een essentieel beroep. Iedereen zowat.

  Normaal kwam Weezer in juni naar het Sportpaleis voor de Hella Mega Tour, samen met Green Day en Fall Out Boy. Dat concert is uitgesteld, een nieuwe datum is nog niet bekend.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie