More

  Nieuw nummer ‘Santé’ van Stromae: Brusselse wereldster is terug

  Advertentie

  -

  Wat een feest! Stromae is na acht jaar stilte terug met nieuwe muziek. Hij kiest op nieuwe single Santé niet voor een andere richting, maar klinkt net zoals op succesalbum Racine carrée.

  Wat hebben we hem gemist. De Brusselse wereldster Stromae is klaar voor een comeback. Na de aankondiging van een headlineshow op Werchter Boutique en Les Ardentes is er nu ook eindelijk nieuwe muziek. Het is ondertussen van 2013 geleden dat Stromae zijn vorige album Racine carrée uitbracht. In tussentijd stortte hij zich op andere projecten, zoals het regisseren van videoclips, maar af en toe verscheen er toch ook nieuw werk van de zanger. Zo hoorden we hem op La Pluie van de Franse rapper Orelsan en op Arabesque van Coldplay.

  Met de release van single Santé markeert Stromae de comeback van zijn eigen project. Hij klinkt net als olijk als op zijn vorige plaat. Meer zelfs, deze song had daar perfect op kunnen staan. Zijn tekstuele en muzikale genialiteit op Santé bewijzen dat Stromae nog even sterk staat als in 2013. Het is uitkijken naar meer nieuwe muziek.

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer