More

  Nieuw festival Pukkelpop ‘HEAR HEAR!’ 2022: Editors, Balthazar, Pixies en Liam Gallagher

  © Jokko / Pukkelpop

  Nieuw festival Pukkelpop ‘HEAR HEAR!’ 2022: Editors, Balthazar, Pixies en Liam Gallagher

  -

  Op zondag 14 augustus zal op het terrein van Pukkelpop het eendagsfestival HEAR HEAR! plaatsvinden. Het wordt een muziekfestival met een alternatieve line-up boordevol indie.

  Ons land is een muziekfestival rijker. Net zoals Rock Werchter al jaren extra festivals organiseert op zijn festivalweide, zal nu ook Pukkelpop dat doen. Op zondag 14 augustus plannen ze de eerste editie van HEAR HEAR!. Met het festival zullen ze de festivalweide van Pukkelpop een weekend vroeger openen. Het festival telt vier podia: WAH WAH, GIMME GIMME, YEAH YEAH en KNOCK KNOCK. Alternative en indie staan centraal op de line-up van het nieuwe festival. Bovendien combineren ze dat met het bekende Food Wood, het foodtruck-gedeelte op Pukkelpop.

  Line-up

  Het festival start om 11 uur, de headliner sluit het festival af om 1 uur ’s nachts. Op de WAH WAH – dat is de main stage van Pukkelpop – staan Editors, Pixies, Liam Gallagher, Wolf Alice, Whispering Sons en Sons. In de grootste tent, de GIMME GIMME, spelen Vitalic, Balthazar, Future Islands, Anna Calvi en Kings of Convenience. Komen ook naar HEAR HEAR! zijn: Strand Of Oaks, Thurston Moore Group, Girls Against Boys, The Avalanches (dj set), Battles, Squid, Porridge Radio, Billy Nomates en Meskerem Mees. De affiche is nog niet compleet. De komende weken volgen nog meer namen.

  Tickets

  Tickets kosten €95 (alle kosten inbegrepen) en zijn te koop vanaf donderdag 31 maart via tickets.hearhear.be. Er is geen camping voorzien.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie