More

  Nieuw album van Marshall: ‘Layers’

  Advertentie

  -

  Het solo debuut van Marshall (singer songwriter van de band Walk Off The Earth) is er zeker eentje om van op de hoogte te zijn. Het album ‘Layers’ bevat een samenwerking met Joceylyn Alice voor het nummer ‘Mr Parachute’. Voor de video van dat liedje werd samengewerkt met World Of Dance finalist Briar Nolet. 

  Op langspeler ‘Layers’ is single ‘Mr Parachute’ te horen. Zoals hierboven al vermeld is dit een samenwerking met Joceylyn Alice. In het filmpje zijn ook World Of Dance finalist Briar Nolet en Lauren Sweetser (die je waarschijnlijk herkent van haar rol in ‘True Detective’).

  De video neemt je een avondje mee in het leven van een taxibestuurder. Verschillende klanten komen en gaan. Elk van hen ondergaan een verandering of denken in zichzelf, “Wil ik veranderen?“. Daarvan is de taxibestuurder getuige van en zo deelt hij die ervaring.

  “Jocelyn couldn’t have played her role more perfect for the song. Chris gave me the exact vibe, feel, emotion, darkness, and flare to perfectly fit the song. Lauren steals the entire beginning, and Briar completely destroys the video both with her acting and her dancing. I can honestly say it’s the most fulfilling video I’ve ever done.” – Marshall

  Over ‘Layers’

  Het album werd geschreven in Los Angeles. De plaat kan in de categorie pop worden onderverdeeld, maar heeft ook invloeden van R&B, hip-hop en indie-rock. Een variatie aan sounds dus binnen het volledige album. Het album bevat ook zijn eerste single ‘I Could Be The One’ en het eerder introspectieve en zachtere ‘Shadows’. ‘Layers’ is vanaf vandaag te beluisten op alle kanalen.

  Op 6 juli treed Marshall samen met zijn band Walk Off The Earth op tijdens Rock Zottegem.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer