More

  Nieuw album ‘Multitude’ van Stromae hele week te horen in MIVB-stations in Brussel

  © Benoit Viallon

  Nieuw album ‘Multitude’ van Stromae hele week te horen in MIVB-stations in Brussel

  -

  Stromae is overal. Letterlijk. Met de release van zijn album Multidude zal Stromae niet alleen op de radio te horen zijn, maar ook in de stations van MIVB. Bovendien staat er een unieke kunstinstallatie in station Rogier.

  Vandaag verschijnt het nieuwe album Multitude van Stromae. En ook de Brusselse pendelaar zal dat geweten hebben, want nog tot 12 maart horen reizigers de nieuwe nummers van Stromae in de Brusselse metrostations. Al is er meer, want in station Rogier staat een kunstinstallatie die geïnspireerd is op het universum van het album.

  Kunstinstallatie

  De installatie werd ontworpen door Arnaud Lapierre en laat bezoekers – via spiegels – toe om hun eigen versie van de albumhoes te maken. Bovendien hoor je in de installatie ook de nummers. De installatie is toegankelijk van 5 tot en met 12 maart, van 11.30 tot 18.30 uur van maandag tot vrijdag en van 10.30 tot 18.00 uur op zaterdag. De installatie is op zondag 6 maart gesloten.

  Het is niet de eerste keer dat de MIVB en Stromae samenwerken. Ter gelegenheid van Formidable nam Stromae een videoclip op aan station Louiza. De MIVB steunt wel vaker artiesten. Zo hebben onder meer David Bowie, Francce Gall, Ozark Henry en Zwangere Guy al samengewerkt met de MIVB.

  © Benoit Viallon
  BronMIVB
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer