More

  © VIER

  Niet laten zakken en slechts 1 seconde verschil: dit was ‘De Slimste Mens ter Wereld’ vanavond

  -

  Dvtch Norris nam het vanavond op tegen Delphine Lecompte en Ella Leyers in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Slechts één seconde verschil bepaalde de winnaar van vanavond en neen, het was niet Ella Leyers.

  “Gaat ze nog ooit vertrekken?”, die vraag spookte vanavond door ons hoofd tijdens ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Ella Leyers lijkt dan ook onmogelijk naar huis te spelen uit de populaire quiz. Vanavond ging rapper Dvtch Norris dapper de strijd aan met de powervrouwen. Jeroom en Jani zaten in de jury. Bekijk de meest grappige momenten in de compilatie.

  Delphine wint

  Dat in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ alles kan, bewees de fotoronde. Dvtch kon profiteren van een makkelijk rijtje bekende voetballers, Ella kreeg een cryptische fotoreeks te verwerken, ze haalde dan ook slechts 4/10. 

  Geen Ella aan de leiding vanavond, maar wel Delphine. Al was er slechts één seconde verschil. Ella Leyers eindigde met 410 seconden, Delphine had er 411. Dvtch nam het op tegen Ella met 333 seconden achter zijn naam. 

  Finale

  De seconden gingen in de finale vrij gelijk naar beneden, tot de zenuwen bij Dvtch toesloegen en Ella een flinke tik kon uitdelen aan Dvtch bij een vraag over Arno: er bleven slechts 76 seconden over voor Dvtch en 209 voor Ella.

  Dvtch deelde op zijn beurt een tik uit aan Ella, waardoor ze tot 78 seconden daalde. Met veertien afleveringen op de teller, leek ze even een overgave te overwegen, want Ella liet zich niet zakken. Een vraag over Samson (niet de hond, maar het Bijbelse figuur) liet Dvtch sprakeloos achter, waarna Ella zich wel liet zakken en hem genadeloos naar huis speelde.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie