More

  Niels (even) out, Jens (even) in! Belgium’s Got Talent heeft nieuw jurylid!

  Advertentie

  -

  Niels Destadsbader is even out met een acute rugblessure. Niels stelt het wel en zal snel opnieuw te been zijn. Alleen is lang op één stoel blijven zitten voor hem de volgende dagen echt wel een praktisch probleem. Het mag echt niet van de dokter. Slechte timing, want net maandag 1 juli starten in Antwerpen de audities van het nieuwe seizoen van Belgium’s Got Talent, waar Niels opnieuw in zijn jurystoel zit naast An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty.

  Gelukkig heeft Niels zelf voor een oplossing gezorgd. Hij zal zich bij de audities van de verschillende acts laten vertegenwoordigen door Jens Dendoncker. Jens zal als ambassadeur van Niels naast An, Stan en Dan zitten en hem continu op de hoogte houden van de hits en misses in de show. De twee zullen dus regelmatig overleggen en de audities van het nieuwe seizoen bespreken. Zo hoeft Niels echt niks te missen.

  Niels Destadsbader: “Om het met een flauwe woordspeling te zeggen: ik hoop dat dit snel achter de rug is. Een paar weken platte rust is, voor iemand die nauwelijks kan stilzitten, om zot van te worden. Maar het moet. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in Jens. Dat heb je met West-Vlamingen, die zijn er voor elkaar. Jens vertegenwoordigt mij tijdens de audities. Tegen de studioshows neem ik gewoon zélf mijn vertrouwde stoel terug in.”

  Bij de opnamen van de studioshows van Belgium’s Got Talent later dit jaar, keert Niels dus gewoon terug naar zijn vertrouwde stoel. Maar eerst kunnen kijkers bij de afleveringen rond de audities ook genieten van het debuut van Jens Dendoncker als jurylid ad interim.

  ©VTM

  Jens Dendoncker: “Dit is een geweldige verantwoordelijkheid, maar gelukkig gaat Niels me helpen. Ik ken mezelf, ik ben soms té enthousiast. Ik ga zeker 7 Golden Buzzers per aflevering nodig hebben. Verder heb ik een zwak voor opvallende hoofddeksels. Kom met een knalgroene badmuts je act doen en mijn ‘Ja’ heb je!”

  Niels wil de volgende dagen volop rusten en zich concentreren op zijn revalidatie. Hij geeft voorlopig geen interviews. Ook voor Jens worden de volgende dagen met de audities van Belgium’s Got Talent te druk voor interviews.

  Wie Jens de volgende dagen aan het werk wil zien als jurylid, moet snel naar www.vtmtickets.be gaan.
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer