More

  Niels Destadsbader presenteert nieuwe muziekshow ‘The Masked Singer’ samen met Julie Van den Steen

  Advertentie

  -

  Dit voorjaar start op VTM een gloednieuwe muziekshow ‘The Masked Singer’. Niels Destadsbader zal de show samen met Julie Van den Steen presenteren. Lees hier alles over de nieuwe show.

  Een nieuwe talentenjacht. Wel ja, een talentenjacht met bekende zangers: dat is het concept van ‘The Masked Singer’. Het programma komt oorspronkelijk uit Zuid-Korea, maar was na een tijd ook te zien in de VS, Australië, Nederland en Duitsland. Overal waar de show te zien is, zorgt dat voor een kijkcijferkanon.

  Het concept

  In de show nemen verschillende bekende gezichten het al zingend tegen elkaar op. Wel ja, die bekende gezichten krijgen we niet te zien, want die gaan verscholen achter excentrieke maskers en kostuums. Het is pas wanneer het publiek een celebrity naar huis stuurt dat zijn of haar identiteit bekend gemaakt wordt. Krijgen we Kate Ryan in olifantenkostuum, Christoff in een vlinderpak of Alex Callier als papegaai? Mysterie en spanning gegarandeerd!

  De show zal nog dit voorjaar te zien zijn op VTM. Opvallend, want VTM heeft ook al talentenjachten ‘The Voice’, ‘The Voice Kids’ en ‘The Voice Senior’ voor de komende maanden gepland. De show zal alvast zeker op ‘entertainmentavond’, vrijdag, op de zender te zien zijn.

  “Haast niemand weet wie onder de maskers zit”

  Terwijl de kandidaten voor ons nog een geheim blijven, is dat bij de presentatoren gelukkig anders. Niels Destadsbader en Julie Van den Steen zullen ‘The Masked Singer’ presenteren. Ook voor de presentatoren blijven de bekende deelnemers geheim, zo zegt Niels: “De voorbije maanden kreeg het programma een codenaam, zodat er zéker niks kon uitlekken. Net zoals de deelnemers, waarvan haast niemand van de productie mag weten wie er er onder de maskers zit. Alles staat of valt met het mysterie van het programma. Het idee dat de kijker per ongeluk zijn favoriet bekend gezicht naar huis kan sturen, is echt geestig. In het buitenland is dit format al een groot succes, ik ben benieuwd wat Vlaanderen ervan gaat vinden.”

  BronHLN
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer