More

  Netflix toont trailer van comedyreeks ‘Space Force’

  Advertentie

  -

  Na een teaser enkele weken geleden, heeft Netflix vandaag de officiële trailer gelanceerd van een gloednieuwe comedyreeks. Met de cast die o.a. uit Steve Carell en John Malkovich bestaat kan het niet anders dan hilarisch worden. 

  In de comedyserie ‘Space Force’ krijgt een kleurrijke groep mensen de taak om ‘Space Force’, een gloednieuwe afdeling van het Amerikaanse leger, op te zetten. Vier-sterren generaal en piloot Mark R. Naird droomt ervan om de luchtmacht te runnen. Hij is dan ook blij verrast wanneer uitgerekend hij wordt verkozen om de nieuwe tak van de Amerikaanse Armed Forces te leiden.

  Met enige terughoudendheid maar volledige toewijding verhuist Mark met zijn gezin naar een afgelegen legerbasis in Colorado. Daar wordt hij samen met zijn bonte teamleden, bestaande uit wetenschappers en ‘Spacemen’, belast met de loodzware taak om zo snel mogelijk opnieuw Amerikanen naar de maan te sturen. Met als uiteindelijke doel volledige dominantie van de Amerikaanse Armed Forces in de ruimte.

  Steve Carell speelt General Mark R. Naird, de persoon verantwoordelijk voor de oprichting van het Space Force in de reeks / © Netflix

  Cast

  Naast Steve Carell bestaat de cast van ‘Space Force’ uit John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake.

  ‘Space Force’ is vanaf 29 mei te zien op Netflix.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer