More

  Netflix toont eerste beelden van ‘Undercover’-film ‘Ferry’

  Netflix toont eerste beelden van ‘Undercover’-film ‘Ferry’

  -

  Binnenkort kan je op Netflix kijken naar een spin-off van serie Undercover. De streamingdienst verspreidde zopas de trailer van de film Ferry, dat is een prequel van de bekende reeks.

  In Ferry wordt de backstory van Brabander en drugbaron Ferry Bouman uit de doeken gedaan. Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden.

  Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd is, de terugkeer naar het kampeerleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Daniëlle kruipen langzaam onder het stalen pantser van Ferry. Zijn zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

  De film is binnenkort exclusief te bekijken via Netflix.

  Check de eerste beelden van ‘Ferry’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie