More

  Netflix toont eerste beelden van ‘1899’: nieuwe mysterieuze reeks van de makers van ‘Dark’

  © Rasmus Voss / Netflix

  Netflix toont eerste beelden van ‘1899’: nieuwe mysterieuze reeks van de makers van ‘Dark’

  -

  De makers van Dark werken aan een nieuwe reeks. Netflix liet zopas de eerste beelden zien van 1899. Dat zal zich afspelen op een migrantenschip dat naar de VS vaart.

  Binnenkort kan je op Netflix kijken naar een nieuwe serie gemaakt door de makers van Dark. In 1899 wordt het verhaal verteld van een migrantenschip dat van Londen naar New York vaart. Wanneer ze onderweg een ander schip tegenkomen, dat al maanden vermist blijkt te zijn, neemt hun reis een onverwachte wending. Hetgeen ze aan boord zullen vinden, maakt van hun overtocht naar het beloofde land een huiveringwekkende nachtmerrie.

  Netflix heeft zopas de eerste beelden van de reeks online geplaatst, onder andere de Belgische acteur Jonas Bloquet zal een rol spelen in de serie. Al zal het waarschijnlijk nog even duren vooraleer 1899 te zien zal zijn.

  Vermoedelijk pas eind 2021

  Volgens whatsonnetflix.com stond er in november 2020 een vacature online, waarin de opnamedata vermeld werden. Zo zouden de opnames van 1899 van april 2021 tot en met september 2021 lopen. De voorbereidingen zouden al een tijdje bezig zijn. Zo plaatste Baran Bo Odar, een van de makers van de reeks, een foto van de set online. Vermoedelijk kunnen we 1899 ten vroegste eind 2021 verwachten.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door baranboodar (@baranboodar)

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer