Netflix onthult trailer van nieuwe serie ‘Locke & Key’

© Netflix

© Netflix

Vanaf 7 februari kan je op Netflix kijken naar ‘Locke & Key’. De serie is gebaseerd op de populaire stripboeken en volgt twee broertjes en hun zusje die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen.

Nadat hun vader op mysterieuze wijze wordt vermoord, verhuizen de drie Locke kinderen samen met hun moeder naar het voorouderlijke huis ‘Keyhouse’. Al snel vinden ze er magische sleutels die een link lijken te hebben met het bizarre overlijden van hun vader. Terwijl de Locke kinderen de verschillende sleutels en de bijbehorende unieke krachten ontdekken, ontwaakt een mysterieuze demon die niet stopt voordat hij die magische sleutels zelf in handen heeft.

‘Locke & Key’, van Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House) is een coming-of-age mysterie over liefde, verlies en de onverwoestbare band die een familie definieert.

Locke & Key is de langverwachte Netflix-serie gebaseerd op de populaire stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez voor IDW comics. De cast van Locke & Key bestaat uit Darby Stanchfield (Scandal) als Nina Locke, Jackson Robert Scott (IT en IT 2) als Bode Locke, Connor Jessup (American Crime) als Tyler Locke, Emilia Jones (Horrible Histories) als Kinsey Locke, Bill Heck (The Ballad of Buster Scruggs) als Rendell Locke, Laysla De Oliveira als Dodge, Sherri Saum als Ellie Whedon, Thomas Mitchell Barnet als Sam Lesser, Griffin Gluck (American Vandal) als Gabe, Coby Bird als Rufus Whedon.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in