More

  © Netflix

  Netflix onthult trailer van comedyreeks ‘Space Force’ met Steve Carell en John Malkovich

  -

  Netflix heeft zopas de trailer gelanceerd voor een gloednieuwe comedyreeks én die belooft hilarisch te worden. Met de cast die o.a. uit Steve Carell en John Malkovich bestaat kan het niet anders dan hilarisch worden. De trailer belooft veel moois.

  In de comedyserie ‘Space Force’ krijgt een kleurrijke groep mensen de taak om ‘Space Force’, een gloednieuwe afdeling van het Amerikaanse leger, op te zetten. Vier-sterren generaal en piloot Mark R. Naird droomt ervan om de luchtmacht te runnen. Hij is dan ook blij verrast wanneer uitgerekend hij wordt verkozen om de nieuwe tak van de Amerikaanse Armed Forces te leiden.

  Met enige terughoudendheid maar volledige toewijding verhuist Mark met zijn gezin naar een afgelegen legerbasis in Colorado. Daar wordt hij samen met zijn bonte teamleden, bestaande uit wetenschappers en ‘Spacemen’, belast met de loodzware taak om zo snel mogelijk opnieuw Amerikanen naar de maan te sturen. Met als uiteindelijke doel volledige dominantie van de Amerikaanse Armed Forces in de ruimte.

  Steve Carell speelt General Mark R. Naird, de persoon verantwoordelijk voor de oprichting van het Space Force in de reeks / © Netflix

  Atypische manier

  Het idee voor de reeks ontstond op een atypische manier, zo legt acteur Steve Carell uit: “Netflix kwam met het idee om een comedyreeks te maken. Het idee deed iedereen tijdens een vergadering lachen, zo bestond het uit een show over de oorsprong van een fictief Space Force.” Netflix vroeg aan Carell of hij geintresseerd was in een reeks met de titel ‘Space Force’. “Ik zei zo goed als onmiddellijk: ja zeker”, vertelt de acteur. Dat zonder scenario en idee, maar enkel met een titel.

  Carell ging op zijn beurt te rade bij Greg Daniels (The Office). Die was meteen gewonnen voor het idee: “Na het telefoongesprek hadden we een heleboel brainstormsessies in Steves huis.” Daaruit ontstond het idee voor de reeks: “We kwamen op het idee dat de reeks moest gaan over de schepping van een Space Force. Het moest gaan over een persoon die de ontwikkeling van een Space Force, een nieuwe tak van het leger, wordt toevertrouwd.” Zijn personage, General Mark R. Naird speelt daar de hoofdrol in.

  Cast

  Naast Steve Carell bestaat de cast van ‘Space Force’ uit John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow en Don Lake. De reeks is vanaf 29 mei te zien op Netflix.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie