More

  Netflix onthult officiele trailer van Stranger Things seizoen 4: vanaf 27 mei te streamen

  © Netflix

  Netflix onthult officiele trailer van Stranger Things seizoen 4: vanaf 27 mei te streamen

  -

  Netflix heeft vandaag de officiele trailer van het nieuwe seizoen van Stranger Things gedeeld. Het eerste deel van het nieuwe seizoen is vanaf mei te zien.

  Het wachten is bijna voorbij, want vanaf 27 mei verschijnt Stranger Things S4 op Netflix. De reeks verschijnt in twee delen op Netflix. Op het tweede deel is het wachten tot 1 juli 2022. De reden voor de lange tijd tussen S3 en S4 is niet ver te zoeken. Zo moest de reeks begin 2020 in productie gaan, maar door de pandemie werden de opnames enkele maanden uitgesteld.

  Het vierde seizoen van Stranger Things zal het voorlaatste van de reeks zijn. Netflix heeft ondertussen al een vijfde seizoen bevestigd, maar dat zal meteen het de afsluiter zijn.

  Dit is het verhaal van S4

  Al is het wachten nu bijna voorbij. In seizoen 4 is het zes maanden geleden dat The Battle of Starcourt plaatsvond. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. De uitdagingen op de middelbare school maken het er niet makkelijker op. Net in deze periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging. Een nieuw gruwelijk mysterie is geboren. Dat oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer