More

  Netflix onthuld trailer ‘Bridgerton’ seizoen 2

  Cr. Liam Daniel/Netflix © 2022

  Netflix onthuld trailer ‘Bridgerton’ seizoen 2

  -

  De langverwachte trailer van de succesreeks Briderton op Netflix is uit. Het tweede seizoen brengt het verhaal over een driehoeksverhouding te gaan met twee zussen en Lord Anthony Bridgerton. 

  Hoewel we het verhaal ons geliefde koppel Simon Basset (Regé-Jean Page) en Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) niet verder zien lopen – omdat de acteur Regé-Jean Page een vervolg niet ziet zitten-, lijkt het tweede seizoen op basis van de trailer het niet te moeten onderdoen voor het tweede seizoen.

  Verhaallijn seizoen twee

  Het nieuwe seizoen focust zich op het verhaal van Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), de oudste broer van Daphne. Hij gaat op zoek naar een echtgenote, maar door zijn te hoge eisen lijkt de zoektocht op een sisser uit te draaien. Tot plots de Indische zussen Kate (Simone Ashley) en Edwina Sharma (Charithra Chandran) het paleis betreden. Lord Bridgerton verleidt Edwina, maar wanneer Kate zijn ware bedoelingen met haar jongere zus ontdekt, doet ze er alles aan om het huwelijk tussen Edwina en Anthony Bridgerton tegen te houden. De driehoeksverhouding begint wanneer Kate en Anthony door verhitte discussies almaar dichter bij elkaar lijken te komen.

  Ondertussen verwelkomt de familie Featherington hun nieuwste erfgenaam op hun landgoed. De jongste van de familie Penelope (Nicola Coughlan) bewaart ondertussen nog steeds een diep geheim. Biecht ze op dat zij Lady Whistledown is? Of heeft het eerste seizoen ons op het verkeerde spoor gebracht?

  Bridgerton seizoen 2 is vanaf 25 maart beschikbaar op Netflix.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer