Netflix-nieuws: Bodyguard komt terug voor tweede seizoen

© BBC / Netflix

De BBC-reeks Bodyguard komt terug met een tweede seizoen, dat is bevestigd door hoofdrolspeler Richard Madden. De actie-thriller rond persoonsbeveiliger David Budd is onlangs aangekocht door Netflix.

De Britse reeks ‘Bodyguard’ zal terugkeren voor een tweede seizoen. Dat zei hoofdrolspeler Richard Madden aan de Britse tabloid The Independent. Er zou met showrunner Jed Mercurio gepraat worden over een vervolg, dat er zou goed als zeker komt. Netflix bevestigd het nieuws voorlopig niet.

Richard Madden: “Hij is toe aan een pauze”

De serie was bedoeld om te eindigen na één seizoen, Madden zegt dat hij benieuwd is naar wat Mercurio voor hem in petto heeft. “Wat gaan we nu met hem (personage David Budd) doen? He is eigenlijk toe aan een pauze, maar een bodyguard op het strand met een pina colada, dat wilt niemand zien.“, aldus hoofdrolspeler Richard Madden.

Aan The Independant zei Madden ook dat hij enorm nerveus was voor de wekelijkse release van ‘Bodyguard’: “Iedere week was ik doodsbang, dat kijkers de volgende aflevering zouden haten.” ‘Bodyguard’ is de best bekeken BBC-serie van de laatste tien jaar, dus die zorgen kan hij wel aan de kant schuiven.

Spoiler: De serie schiet vanaf de eerste aflevering meteen uit de startblokken, met een bromdreiging op een trein richting Londen. Ex-marinier en persoonsbeveiliger David Budd weet de aanslag te verijdelen en wordt ter promotie de lijfwacht van Julia Montague, de minister van Binnenlandse Zaken. Dat is het begin van zes afleveringen lang spanning, actie, plot wendingen en een vleugje romantiek.

‘Bodyguard’ is te bekijken op Netflix. Meer informatie: netflix.be

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in