Netflix-nieuws: Bevergem, Eigen Kweek en House Of Cards

Netflix verwent de Belgische streamer deze week. Naast het laatste seizoen van House Of Cards (weliswaar zonder Kevin Spacey), heeft Netflix een pak VRT-series toegevoegd aan de catalogus. Vanaf dit weekend zijn onder andere Bevergem, Eigen Kweek en De Ridder te bekijken. 

Het is Netflix menens om de Belgische markt te veroveren. Vorig jaar raakte bekend dat Netflix als co-producent, samen met de VRT de reeks Undercover zal maken. De serie met onder andere Tom Waes zal in 2019 in première gaan. Daar blijft het niet bij, in de aanloop hier naartoe heeft Netflix de rechten op drie VRT-series gekocht: Bevergem, Eigen Kweek en De Ridder. 

West-Vlaanderen boven

De nieuwe toevoegingen beloven je de sappigste West-Vlaamse zinnen te leren. Bevergem, de Canvas-tragikomedie volgt Freddy De Vadder in het fictieve West-Vlaams dorp Bevergem. De reeks is een van de best bekeken Canvas-series ooit. Ook het eerste seizoen van Eigen Kweek, waar een West-Vlaamse boerenfamilie zich op de cannabis-teelt stort en drie seizoenen van De Ridder zijn vanaf nu ook beschikbaar op de streamingdienst.

https://www.youtube.com/watch?v=fFXUMkeF1JU

House Of Cards

Het is een erg drukke week voor de Netflix-kijker: ook het laatste seizoen van House Of Cards is nu te bekijken. Tijdens de opnames van de reeks, kwamen #MeToo beschuldigingen tegen hoofdrolspeler Kevin Spacey (Frank Underwood) aan het licht. Daarop besloot Netflix, Spacey uit de serie te schrijven.

Het laatste seizoen van de sublieme reeks is hierdoor eerder matig te noemen. Frank Underwood blijkt ergens vlak voor het seizoen overleden te zijn, al wordt dat niet getoond. Door het overlijden grijpt Claire Underwood (Robin Wright) hierdoor haar kans. Aan de uitstekende prestatie van Wright ligt het alvast niet, al lijkt alles wat de serie zo groot maakte, gewoonweg niet meer helemaal te kloppen.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in