More

  Netflix maakt releasedatum van ‘Into the Night’ seizoen 2 (S2) bekend

  © Netflix

  Netflix maakt releasedatum van ‘Into the Night’ seizoen 2 (S2) bekend

  -

  Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt van het tweede van Into the Night. De reeks wordt geregisseerd door de Belg Nabil Ben Yadir en de Franse regisseur Camille Delamarre.

  Afgelopen maand onthulde Netflix de cast van het tweede seizoen van de Belgische Netflix Original Into the Night. Vandaag wordt de releasedatum bekendgemaakt en krijgen we ook een teaser te zien.

  Het eerste seizoen van Into The Night verscheen in mei vorig jaar en vertelt het verhaal van een groep overlevenden die met een vliegtuig naar het westen vliegen om de opkomende zon te vermijden. Op onverklaarbare wijze gaat plotseling iedereen dood die met de zon in contact komt.

  De cast van het eerste seizoen wordt in het tweede seizoen aangevuld met nieuwe personages uit onder andere Nederland en Spanje. Nieuwelingen bij de cast zijn onder meer Anton Kouzemin (BE), Coen Bril (NL) en Joe Manjón (ES).

  De regie van het tweede seizoen is in handen van de Franse regisseur Camille Delamarre en de Belg Nabil Ben Yadir. Die laatste is in Vlaanderen vooral bekend van zijn medewerking als scenarioschrijver aan Patser. Into The Night is gecreëerd en geschreven door Jason George (Narcos, The Blacklist), met als executive producers Jason George en Tomek Bagiński (The Witcher, The Cathedral). Het tweede seizoen werd in België opgenomen en zal vanaf 8 september op Netflix te zien zijn.

  Waarover gaat het tweede seizoen?

  Nadat de groep, aan het einde van het eerste seizoen, onderdak gevonden heeft in een oude Sovjet-bunker in Bulgarije, slaat het noodlot opnieuw toe. Door een ongeluk geraken ze een groot deel van hun voedselvoorraad kwijt en is hun overlevingskans opnieuw gedaald. Ze reizen vervolgens af naar de Global Seed Vault in Noorwegen in een wanhopige poging om te overleven, maar ze zijn niet de enigen met dat idee. Voor het algemeen belang moet de groep opsplitsen, aardig zijn tegen de militaire bemanning en offers brengen in een race tegen de klok.

  Het tweede seizoen van Into The Night zal vanaf 8 september wereldwijd op Netflix te zien zijn.

  Check de teaser

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer