More

  Netflix maakt eigen documentaire over Britney Spears, los van ‘Framing Britney Spears’

  -

  Vanavond is op VTM de nieuwe documentaire Framing Britney Spears te zien. De docureeks gemaakt door de New York Times en Hulu bespreekt de weg van het succes van Spears, maar ook de behandeling die ze kreeg door de paparazzi, haar opname in 2008 en het curatorschap die haar vader uitoefent. 

  Fans van Spears verenigen zich al maanden onder de hashtag #FreeBritney. Daarin klagen ze aan hoe ze geen controle meer heeft over haar eigen leven, sinds haar vader, James Spears, het curatorschap uitoefent over het financiële vermogen van de zangeres. En dat is niet min, want Spears zou zo’n 60 miljoen dollar waard zijn. Zo speuren fans al maandenlang naar verborgen boodschappen in Instagram-filmpjes van de popster.

  Ook Netflix-docu

  Met de documentaire komt de zaak Spears opnieuw aan de aandacht, iets dat ook Netflix niet ontgaan is. Bloomberg meldt namelijk dat Netflix ook met een documentaire rond Britney Spears op de proppen komt.

  Daarvoor hebben ze documentairemaakster Erin Lee Carr ingeschakeld, ze maakte eerder al een heleboel crimedocumentaires. De documentaire zou al in productie zijn van voor de release van Framing Britney Spears. Het is voorlopig nog onbekend wanneer die documentaire verschijnt.

  Framing Britney Spears, vanavond om 21.55 op VTM.

  Bekijk de trailer van ‘Framing Britney Spears’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie