More

  Netflix lanceert dit jaar nog aflevering van ‘Black Mirror’

  Advertentie

  -

  Fans van ‘Black Mirror’ wachten al maanden op nieuws rond de Netflix-serie rond technologie. De afgelopen jaren vond de release meestal rond het jaareinde plaats, de streamingdienst verklapt dat je nog dit jaar nieuwe Black Mirror-content mag verwachten.

  De immens populaire Britse serie ‘Black Mirror’ komt terug naar Netflix. Je zou ‘Black Mirror’ kunnen omschrijven als een collectie kortfilms rond technologie en meestal de negatieve invloed ervan. Zo zagen we in de vorige seizoenen moorden gepleegd worden door gehackte elektronische bijen of volgden we de verhalen in San Junipero, een digitale plek waar eeuwig leven mogelijk is.

  Black Mirror: Bandersnatch

  De serie is dit jaar toe aan zijn vijfde seizoen en zal vermoedelijk bestaan uit zes afleveringen. Via een uitgelekte poster van Netflix raakte bekend dat we nog dit jaar een nieuwe afleveringen mogen verwachten. Vlak voor het jaareinde, op 28 december lanceert de streamingdienst ‘Black Mirror: Bandersnatch’, het is nog onduidelijk of dit de naam van de aflevering is of van het gehele seizoen. Niet lang wachten meer, ondertussen kan je 15 kaskraker zien op Netflix, die ze onlangs toevoegden.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer