More

  © Netflix

  Netflix koopt rechten van documentaire rond Nederlandse rapper Snelle

  Gerelateerde artikels

  -

  Fans van de Nederlandse rapper Snelle kunnen binnenkort op Netflix kijken naar een documentaire over het leven de jonge artiest. 

  Netflix heeft de rechten aangekocht van de nieuwe documentaire ‘Snelle: Zonder jas naar buiten’. In de eerste documentaire over de jonge, succesvolle artiest zien we hoe Snelle is uitgegroeid van underdog tot één van Nederlands grootste artiesten van deze tijd. De docu volgt Snelle rondom de lancering van zijn nieuwe album en staat stil bij hoe zijn leven er vandaag de dag uitziet. 

  Jongensdroom die werkelijkheid wordt

  In de openhartige documentaire zien we hoe Snelle als underdog doorgroeit naar één van de grootste Nederlandse artiesten van het moment. Het verhaal van een jongensdroom die werkelijk wordt en een voorbeeld voor de hedendaagse jeugd die ervan droomt om van muziek te kunnen leven en anderen te inspireren met hun songs. “Met deze film wil ik graag een inkijkje geven in mijn leven achter de schermen. Het afgelopen anderhalf jaar is ontzettend snel gegaan en soms besef ik zelf niet eens goed wat me allemaal is overkomen”, legt Snelle uit.

  “Mede dankzij mijn jeugdvrienden, ben ik gekomen waar ik nu ben en blijf ik met beide benen op de grond, of we vliegen samen! Ik hoop mensen te inspireren om te doen wat zij diep van binnen voelen. Ik denk best veel na, maar luister ook altijd naar m’n hart en gevoel. Met hard werken, dingen laten, de juiste mindset en de juiste mensen om je heen is er heel veel mogelijk. Ongeacht wat een ander zegt of vindt. Dat wil ik laten zien”, vult hij aan.

  Voorjaar 2021

  De regie van Snelle: Zonder jas naar buiten is in handen van Anne de Clercq (SOOF 3, JACK BESTELT EEN BROERTJE). In de documentaire komen naast directe familie en vrienden ook verschillende collega-artiesten aan het woord. De documentaire is komend voorjaar te zien op Netflix.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie