More

  © Netflix

  Netflix kondigt vijfde en laatste seizoen aan van ‘La Casa de Papel’

  -

  De Spaanse topreeks ‘La Casa de Papel’ eindigt na het vijfde seizoen, dat meldt Netflix vandaag. De opnames van het laatste seizoen starten begin augustus.

  Netflix kondigt vandaag het vijfde en laatste deel van de iconische Spaanse Netflix Original ‘La Casa de Papel’ aan. De reeks was initieel te zien op een Spaanse zender, tot Netflix de globale streamingsrechten in 2017 opkocht. Sindsdien is de serie uitgegroeid tot een publiekslieveling, maar daar komt binnenkort een einde aan.

  Laatste seizoen

  Alex Pina, maker en uitvoerend producent, over het laatste deel van La Casa De Papel: “We hebben een jaar nagedacht over hoe we de groep zouden verbreken. Hoe de Professor in het nauw te drijven. Hoe ze in situaties te laten belanden die onomkeerbaar zijn voor vele personages. Het resultaat is het vijfde seizoen van La Casa de Papel. De oorlog bereikt zijn meest extreme en wilde vorm, maar het is ook het meest epische en spannende seizoen.

  De opnames van het laatste seizoen starten op 3 augustus en vinden plaats in Spanje, Denemarken en Portugal. Netflix communiceert niet wanneer we het vijfde seizoen kunnen bekijken, maar afhankelijk van het verloop van het coronavirus verwachten we het seizoen – net zoals de vorige jaargangen – tijdens de volgende lente/zomer. In het laatste deel wordt de cast versterkt door Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) en Patrick Criado (La gran familia española, Vivir sin permiso).

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie