More

  © Netflix

  Netflix kondigt tweede seizoen aan van ‘Into the Night’

  -

  Goed nieuws voor de fans van de Netflix-serie ‘Into the Night’. De reeks waarin de zon een dodelijke kracht krijgt werd zopas bevestigd voor een tweede seizoen.

  De Belgische Netflix-serie ‘Into the Night’ verraste ons in mei met zes afleveringen die ons in een constante spanningen hielden. We bekroonden de reeks toen met drie sterren. In de apocalyptische reeks wordt het verhaal verteld van een groep overlevers die aan boord van een Airbus op de vlucht gaat voor de dodelijke kracht van de zon.

  Tweede seizoen

  Netflix bevestigt vandaag dat de thriller vernieuwd is voor een tweede seizoen. Dat mag geen verrassing zijn. Zo liet het einde van het eerste seizoen ruimte voor een nieuw seizoen en nieuwe afleveringen. Maker en schrijver Jason George: “De wereldwijde, enthousiaste reacties op Into the Night hebben ons aangenaam verrast. Het is dan ook met veel plezier dat we vandaag het tweede seizoen aankondigen. Het was geweldig om te zien hoe fans van over de hele wereld zich verbonden voelden met de multinationale passagiers en bemanning van BE Airways-vlucht 21. We zijn verheugd om hun reis voort te zetten.”

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie