More

  © Netflix

  Netflix kondigt kerstfilm ‘Familie Claus’ aan: met o.a. Jan Decleir en Josje Huisman

  Gerelateerde artikels

  -

  Netflix onthulde zopas de eerste beelden van de ‘Familie Claus’, dat is een Belgisch-Nederlandse kerstfilm met o.a. Jan Decleir en Bracha van Doesburgh in de hoofdrol. De film is vanaf 7 december te zien op Netflix.

  Wanneer de vader van Jules Claus overlijdt, houdt helemaal niet meer van Kerstmis en de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. 

  Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen… 

  Wanneer grootvader zijn been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

  Naast Jan Decleir en Bracha van Doesburgh spelen ook Mo Bakker, Pommelien Thijs, Stefaan Degand en Josje Huisman mee. ‘Familie Claus’ is vanaf 7 december te zien op Netflix.

  Bekijk de eerste beelden

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie