More

  Netflix komt op 12 mei met spannende sciencefiction-thriller ‘Oxygen’: opgesloten in de ruimte

  Netflix komt op 12 mei met spannende sciencefiction-thriller ‘Oxygen’: opgesloten in de ruimte

  -

  Fans van psychologische thrillers kunnen uitkijken naar een nieuwe Netflix Original. Regisseur Alexandre Aja, bekend van verschillende horrorfilms, heeft een nieuwe horrorprent gemaakt voor Netflix.

  Vanaf 12 mei kan je op Netflix kijken naar een spannende, claustrofobische sciencefiction-thriller. De Franse regisseur Alexandre Aja, bekend van onder meer The Hills Have Eyes, Horns en Crawl maakte een nieuwe film voor de streamingdienst.

  Buried x 28 Days Later 

  In Oxygen wordt het personage, gespeeld door Mélanie Laurent, wakker in cryogene capsule in de ruimte. Ze weet niet hoe ze in de capsule terecht kwam of hoe ze eruit geraakt. Het script doet meteen denken aan Buried en Brake. Twee films waarbij de hoofdpersonages respectievelijk in een kist en een kofferbak opgesloten zaten. In Oxygen moet het hoofdpersonage ontsnappen uit de cryogene kist voor de zuurstof opgeraakt. Als we de trailer mogen geloven, zal de film superspannend worden.

  Naast de vergelijking met Buried, belooft Aja ook een apocalyptische twist zoals in 28 Days Later. Wat we exact mogen verwachten, blijft nog even een mysterie. De film verschijnt in mei op Netflix.

  Oxygen is vanaf 12 mei te bekijken op Netflix.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer