More

  Netflix en Eén kondigen seizoen 3 ‘Undercover’ aan met spannende trailer

  © VRT - NyklyN

  Netflix en Eén kondigen seizoen 3 ‘Undercover’ aan met spannende trailer

  -

  Het langverwachte derde seizoen van Undercover komt eraan. Netflix en Eén brachten zopas de trailer uit van het derde seizoen. In België zal de serie te zien zijn op Eén en VRT NU, Netflix neemt opnieuw de wereldwijde distributie voor zijn rekening.

  Na het razend spannende tweede seizoen, waar undercoveragent Bob Lemmens (Tom Waes) op onderzoek ging bij de countryfanaten, broers en wapenhandelaars Berger, keert Ferry Bouman (Frank Lammers) terug in het derde seizoen van Undercover. Ferry heeft zijn straf uitgezeten en wilt opnieuw zijn oude leventje oppakken, maar een Turkse xtc-bende heeft zijn plek ingenomen en staat zijn plannen in de weg.

  Wat is het verhaal?

  In tussentijd is Bob na de gebeurtenissen van het vorige seizoen ontslagen bij de politie. Er hangt hem een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven het hoofd, net nu er een kindje onderweg is. Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Ze vragen Bob om opnieuw undercover te gaan, in ruil kan hij zijn rechtszaak doen verdwijnen. Om zijn gezin veilig te stellen en zijn leven opnieuw op de rails te krijgen gaat hij de missie aan.

  © VRT – NyklyN

  Het is iets wat niemand voor mogelijk achtte: Bob en Ferry, de gezworen vijanden, zullen dus toch moeten samenwerken. Ieder om zijn eigen hachje te redden: Bob voor zijn gezin en Ferry om zijn imperium terug te krijgen. Of zouden ze toch stiekeme plannen maken om – eens het doel bereikt is – elkaar een mes in de rug te steken? We ontdekken het in het derde seizoen van Undercover.

  Voor de fans van Daniëlle is er ook goed nieuws. Want actrice Elise Schaap keert ook in het derde seizoen van de reeks terug. Ferry wilt dan ook haar hart opnieuw terugwinnen. In de trailer zien we bovendien welke acteurs Serkan en Leila Bulut, de kopstukken van de Turkse drugbende, zullen spelen. Dat zijn Murat Seven en Nazmiye Oral.

  Wanneer op televisie/Netflix?

  Net zoals de vorige twee seizoenen wordt seizoen 3 van Undercover door productiehuis De Mensen geproduceerd. In België zal de reeks te zien zijn via Eén en VRT NU. Netflix neemt de internationale distributie voor zijn rekening. Vermoedelijk gaan ook de Belgische distributierechten na een jaar over naar Netflix. Dat gebeurde ook bij de twee vorige seizoenen: die zijn nu wereldwijd te bekijken via Netflix. Het derde seizoen zal vanaf 21 november te zien zijn.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer