More

  Netflix deelt trailer van ‘The Woman in the Window’, een bloedstollende psychologische thriller met Amy Adams

  © Melinda Sue Gordon

  Netflix deelt trailer van ‘The Woman in the Window’, een bloedstollende psychologische thriller met Amy Adams

  -

  Netflix komt binnenkort met een nieuwe spannende psychologische thriller met Amy Adams. ‘The Woman in the Window’ is vanaf 14 mei te bekijken op Netflix.

  Iedereen kent wel iemand in zijn wijk die een hele dag voor het raam staat en alles gezien heeft. Anna Fox (Amy Adams) is zo iemand. De kinderpsychologe lijdt aan pleinvrees en houdt het perfecte gezin aan de overkant van de straat in de gaten. Haar leven komt volledig op zijn komt te staan wanneer ze onbedoeld getuige is van een brute misdaad. Of lijkt dat alleen maar zo? Want Amy kampt door haar agorafobie zelf met demonen.

  De psychologische thriller, gebaseerd op de aangrijpende bestseller en bewerkt door Tracy Letts, belooft een spannende rit te worden. Niets of niemand is wat het lijkt. De film verschijnt op 14 mei op Netflix. Fan van het genre en kan je niet wachten op de release? Check dan zeker eens Behind Her Eyes. De mini-reeks is een spannende achtbaan boordevol onthullingen die je op het verkeerde been zetten. Het einde is een plottwist van jewelste.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer