More

  Netflix deelt trailer comedy ‘Don’t Look Up’ met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCraprio

  © NIKO TAVERNISE/NETFLIX

  Netflix deelt trailer comedy ‘Don’t Look Up’ met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCraprio

  -

  Netflix pakt eind december uit met een nieuwe comedy met een heleboel sterren. De film gaat eerst in première in de bioscoop, vooraleer die naar het kleine scherm komt.

  Het wordt uitkijken naar een nieuwe Netflix-film met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCraprio. In de komische film Don’t Look Up speelt Lawrence een astronomie studente, die samen met haar professor (Leonardo DiCaprio), ontdekt dat een kolossale komeet op directe ramkoers ligt met de aarde. Het probleem? Schijnbaar ligt niemand wakker van het apocalyptische nieuws.

  Ze trekken op mediatour langs het kantoor van de onverschillige President Orlean (Meryl Streep) en haar onderdanige zoon en staf chef, Jason (Jonah Hill), naar de vrolijke ochtendshow The Daily Rip, die gehost wordt door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry). Jammer genoeg lijkt niemand hun echt serieus te nemen en hebben ze de grootste moeite om de aandacht van de wereld te trekken.

  Don’t Look Up is vanaf 8 december 2021 te zien in een selectie Belgische zalen en vanaf 24 december 2021 wereldwijd op Netflix.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer