More

  Neem deel aan bootcamp voor rapmuziek ActsChange: werk een week lang samen met ervaren artiesten

  Advertentie

  -

  Rapfanaten opgelet! Want van 9 tot 14 november kan je deelnemen aan een ware ‘rap-uitwisseling’. Het bootcamp zal deels in Wijgmaal en deels in het Nederlandse Nijmegen plaatsvinden.

  De internationale jongerenuitwisseling ActsChange is een project van Word, Roncha en Stichting Beatwise en kan voor jouw rapcarrière een push betekenen. Van 9 november tot 14 november organiseren ze namelijk een bootcamp. Daar zal je als deelnemer samen met anderen aan tracks werken, ideeën uitwisselen, masterclasses volgen en op een interactieve manier kennis maken met elkaar. Bovendien is er begeleiding voorzien door ervaren artiesten.

  Om deel te nemen aan het project moet je vrij zijn tussen 9 en 14 november en moet je tussen 18 en 25 jaar oud zijn. De eerste fase gaat door in het Leuvense Wijgmaal, waarna het bootcamp naar Nijmegen trekt. Ben je benieuwd? Rep je naar VI.BE en schrijf je in. Eind oktober maakt de organisatie de deelnemers bekend. Bovendien worden alle kosten vergoed: eten, overnachting, opnames, mixing en mastering. Op het einde van de week zou dat een plaat moeten opleveren.

  Schrijf je in via VI.BE!

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer