More

  Nederlandse Naaz brengt nieuwe single ‘it’s not you it’s me’

  Advertentie

  -

  Amper enkele weken na de release van haar laatste single ‘damage :(‘ brengt Naaz alweer een nieuwe single uit. De Rotterdamse met Koerdische roots is dan ook bezig aan een veroveringstocht met haar frisse r&b-pop. Ontdek haar nieuwste ‘it’s not you it’s me’.

  We laten je al te graag kennismaken met dé grote artiesten van morgen. Ongetwijfeld hoort de 21-jarige Nederlandse Naaz daar ook bij. Dat ontging de Amerikaanse zangeres Melanie Martinez ook niet, want zij neemt Naaz binnenkort mee op tour. Al hoef je daarop niet te wachten, Naaz komt op 20 oktober naar AB op haar eigen Europese tour. In eigen land is Naaz al lang geen onbekende meer. Zo wordt ze geregeld gedraaid op de nationale radio en won ze reeds verschillende Nederlandse muziekprijzen, waaronder twee Edisons. Naaz is tevens genomineerd voor de Music Moves Europe Awards, de opvolger van de European Border Breakers Award.

  Damn Naaz.

  In de aanloop naar de release van haar tweede EP ’the beautiful struggle’, op 4 oktober, is Naaz ons al een tijdje aan het verwennen met haar heerlijke songs. Zo bracht ze een tijdje gelegen single ‘Taped’ uit, een verfrissende pop-, en r&b-track die ons hart even sneller deed kloppen. Begin september verscheen opvolger ‘damage :(‘ en vrijdag konden we alweer smullen van wat nieuws.

  ‘it’s not you it’s me’ bouwt verder aan de eigen Naaz-sound die ze ons de laatste maanden reeds voorschotelde. Popmuziek met een vleugje r&b-elementen. De song is gebouwd rond een beperkt aantal instrumenten en samples van Naaz haar stem. Het resultaat mag er wezen en vormt een erg sferisch en verfrissend geheel. Damn Naaz, die EP wordt een schot in de roos. We zijn er quasi zeker van.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer