More

  Nathalie Meskens (met zoontje) naar Zanzibar voor opnames nieuw VTM-programma

  © VTM

  Nathalie Meskens (met zoontje) naar Zanzibar voor opnames nieuw VTM-programma

  -

  Nathalie Meskens is weldra weer te zien op het scherm. Ze is momenteel in Zanzibar – met haar 8 weken oude baby – voor de opnames van Paradijs zoekt Personeel.

  Het was al een tijdje geleden dat we Nathalie Meskens (39) nog op televisie zagen. Dat kwam uiteraard doordat de presentatrice een eerste en tweede kindje kreeg, maar volgend jaar zal ze opnieuw te zien zijn met het nieuwe VTM-programma Paradijs zoekt Personeel. Daarin zal VTM de leukste job ter wereld weggeven: het uitbaten van een hotel in het prachtige Zanzibar.

  De opnames van het programma vinden op het tropische eiland plaats. Geen sinecure voor Meskens die net bevallen is van haar tweede kindje. Nathalie legt uit: “Dat ik dit avontuur vanop de eerste rij mee mag beleven is fantastisch. En wat het voor mij persoonlijk een nóg groter avontuur maakt, is om dit te doen met een kleintje van 8 weken erbij dat om de 2 à 3 uur borstvoeding krijgt. Op een Afrikaans eiland dan nog wel. Maar het is eens iets anders dan een donkere tv-studio. Van mij mogen de opnames gerust nog een tijdje duren (lacht).”

  Om het programma te winnen moeten de verschillende duo’s slagen in allerlei testen die voortvloeien uit het hotelwezen. De kandidaten die het programma winnen mogen het resort een jaar lang uitbaten. De opnames lopen nog een tijdje door op Zanzibar. Het programma is volgend voorjaar te zien bij VTM.

  Bron© VTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer