More

  Najaar 2021 van VTM: boordevol showprogramma’s, Alloo en langverwachte fictie

  © VTM

  Najaar 2021 van VTM: boordevol showprogramma’s, Alloo en langverwachte fictie

  -

  VTM stelde vandaag zijn najaarsprogrammatie voor. Daarin vallen een aantal nieuwe programma’s op, maar keren ook vertrouwde producties terug.

  Dit najaar trekt VTM alle registers open. Zo zullen er op VTM een heleboel nieuwe programma’s te zien zijn. Er zal ook dubbel plezier zijn. Zo krijgt de kijker met K2 zoekt K3 en Belgium’s Got Talent niet één, maar twee showprogramma’s te zien en de langverwachte fictiereeks De Bende van Jan de Lichte zal eindelijk op het scherm komen.

  K2 zoekt K3 (NIEUW)

  © VTM

  De zoektocht naar een opvolger voor Klaasje gaat dit najaar van start op VTM. Voor het eerst in de geschiedenis van de groep hoeft dat niet noodzakelijk een meisje te zijn. Kürt Rogiers en de Nederlandse Tooske Ragas leiden de grote show in goede banen. Het wordt spannender dan ooit. Want nog vóór de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst 2 professionele jury’s trotseren. Natalia en zangeres Samantha Steenwijk beoordelen in de hoor-jury het zangtalent, Ingeborg en de flamboyante Gordon gaan in de zie-jury op zoek naar de K3-factor. Wie mag z’n leven dankzij K2 zoekt K3 compleet omgooien en is meteen zeker van een blitzcarrière?

  The Best Of (NIEUW)

  © VTM

  Het wordt een najaar vol muziek. In de meest iconische concertzaal van ons land – de Ancienne Belgique – werd The Best Of opgenomen. Daarin brengen 40 artiesten van eigen bodem een eigen versie van hits van De Kreuners, Natalia, Dimitri Vegas & Like Mike, Raymond van het Groenewoud, Axelle Red, De Mens, Urbanus en Gorki. An Lemmens is de host van dienst.

  De Sterkste Handen (NIEUW)

  © VTM

  De onzichtbare helden van onze samenleving tonen dit najaar hoe straf ze écht zijn in De Sterkste Handen. In deze ruige wedstrijd gaan 10 hardwerkende Vlamingen, die dag in dag uit ons land draaiende houden met hun sterke handen, de strijd aan met elkaar. Ze worden door het ijzersterke presentatieduo Natalia en Sergio Quisquater getest op kracht, behendigheid, mentale weerbaarheid en vooral op uithoudingsvermogen.

  Zowel in ploegen als in een individuele competitie zoeken een havenarbeidster, verhuizer, vloerder, spoorwagarbeider, ramenwasser, magazijnier, hoofdinspecteur, bouwvakster, arbeider en productiearbeider hun limieten op.  Ze gaan slopende opdrachten aan in echte werkomgevingen, die gekoppeld zijn aan echte beroepen en skills. Hoe ver kunnen ze zichzelf drijven?

  Welkom in de Familie (NIEUW)

  © VTM

  Julie Van den Steen presenteert dit najaar het nieuwe Welkom in de Familie. Daarin krijgen onbekende Vlamingen de kans om een totaal ander leven te leiden. Bovendien kunnen ze er een geldsom mee verdienen.

  Julie Van den Steen plukt de kandidaat uit zijn leven en dropt hem in een onbekend gezin om er een week lang de plek van één familielid in te nemen. In bed, op het werk, tijdens de hobby’s… De kandidaat keert het hele huishouden binnenstebuiten om zoveel mogelijk te weten te komen over het ontbrekende familielid en dan de juiste man of vrouw uit de line-up te halen.

  Alloo Live (NIEUW)

  © VTM

  Luk Alloo katapulteert zich dit najaar in de 21ste eeuw met een liveprogramma. Hij zal van deur tot deur trekken in een straat in Vlaanderen. De verhalen die krijgt hij live te horen en worden rechtstreeks in de ether gegooid.

  Alloo zal inspelen op de spontane gebeurtenissen: hij praat met buren en wandelaars, en houdt chauffeurs en fietsers tegen. Improvisatie van het moment is het hart van het programma. Elke week is dé vraag: waar zal Alloo vandaag landen?

  Ook nieuw

  Fictieliefhebbers kunnen dit najaar uitkijken naar twee nieuwe programma’s. Na de release op Streamz zullen De Bende van Jan de Lichte en Red Light éindelijk op VTM te zien zijn. Die laatste draait rond mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting, terwijl De Bende van Jan de Lichte De Vlaamse Robin Hood volgt.

  Alloo zal dit najaar tweemaal te zien zijn. Na jarenlang meerijden met de Federale Wegpolitie is Luk Alloo nu te zien op nationale en gewestelijke verbindingswegen waar hij een nieuw arsenaal aan overtredingen te zien krijgt in Alloo bij de Verkeerspolitie: te snel rijden in de bebouwde kom, foutparkeerders, opgedreven brommertjes. Alloo zit mee op de achterbank van de lokale verkeerspolitie en volgt dag en nacht een twaalftal agenten in de politiezones Gent en Sint-Niklaas.

  © VTM

  In Eenmaal Andermaal slaan Jacques Vermeire en Axel Daeseleire de handen in elkaar. Ze krijgen beiden een startkapitaal van 750 euro en gaan op zoek naar de meest waardevolle kunst op rommelmarkten, brocanterieën, vintage winkels en bij antiquairs. Wie heeft de beste neus voor gouden zaken?

  Nieuwe afleveringen van

  Dit najaar zijn er een heleboel programma’s die opnieuw te zien zullen zijn bij VTM. Zo keert Cupido Ofzo terug met nieuwe afleveringen. Ruth Beeckmans en nieuwkomer Frances Lefebure gaan op zoek naar liefde voor singles met een beperking of stoornis.

  In Axel Gaat Binnen trekt Axel Daeseleire naar bijzondere plaatsen waar de deuren normaal gezien gesloten blijven. Vijf dagen lang leeft hij mee op het ritme van zijn medebewoners. Ditmaal trekt hij onder andere naar het zeepreventorium en een luxe rusthuis.

  Ook Staf Coppens zijn Zweedse avonturen worden gevolgd in een nieuw seizoen van Camping Coppens. Ook Snackmasters, Code van Coppens, Belgium’s Got Talent, Ze Zeggen Dat, telenovelle Lisa, Familie, Wat een Jaar! en Viva Vermeire keren terug.

  VTM zal ook de UEFA Nations League uitzenden. De eerste wedstrijd is op donderdag 2 september wanneer Estland tegen België speelt.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer