More

  Naaz – ‘Loving Love’

  Advertentie

  -

  Amper 19 is ze en Naaz won al twee Edisons (muziekprijzen in Nederland). Afgelopen jaar werd ze ook bekroond tot 3FM-talent van de maand (Nederlandse tegenhanger van Studio Brussel). In Nederland is ze al doorgebroken, nu mag België volgen.

  Enkele jaren geleden deed Naaz mee aan Holland’s Got Talent, hierna werkte ze samen met Yellow Claw. Daarna verdween ze even uit de spotlights. Dit jaar won ze een Edison voor Beste Doorbraak en Beste Video. Nu is de 19-jarige Nederlands-Koerdische zangeres klaar om de wereld te veroveren. Maak kennis met Nederlands talent Naaz.

  Loving Love

  Het afgelopen jaar scoorde Naaz in Nederland al een radiohitje met “Words”. Nu komt de Rotterdamse met een nieuwe single: ‘Loving Love’. Een fijne popsong met een R&B vibe. Alle nummers die ze schrijft zijn niet louter leuke deuntjes, de nummers zijn “echt stukjes van haarzelf”. Binnenkort brengt ze een EP uit. Eentje om niet uit het oog verliezen, die Naaz.

  Naaz speelt de komende maanden op talrijke plaatsen. In België speelt op Rock Werchter. Voor haar volledige tourschema kan je hier klikken.

   

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer